Το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τμήμα ΗΜΜΥ προσκαλούν τους φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ στην, ετήσια πλέον, Παρουσίαση Κατευθύνσεων Σπουδών για την επιλογή τομέα.

Πιο αναλυτικά, η ημερίδα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27/2 και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους 3 τομείς της σχολής. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εισαγωγικές παρουσιάσεις από τους διευθυντές/αντιπροσώπους του κάθε τομέα, που θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο Ι του ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ. , ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στα εργαστήρια της σχολής. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων των εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση μεταξύ ενδιαφερόμενων φοιτητών και διδακτορικών/μεταδιδακτορικών της σχολής.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και φοιτήτριες που επιλέγουν τομέα στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος, για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στο κομμάτι της επιλογής κατεύθυνσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και τα εργαστήρια που συμμετέχουν θα ανακοινωθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι για νέα και ανακοινώσεις!

Stathis Dimitriadis

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH. Technical Activities Coordinator at IEEE AUTH SB, ex-Web Developer at TEDxUniversityofMacedonia.

Leave a Reply