Φέτος θα πραγματοποιηθούν παράλληλα δύο workshop, ένα επιπέδου Beginner και ένα Intermediate, που θα περιέχουν ένα σύνολο παρουσιάσεων και εργαστηρίων με στόχο την την εξοικείωση των συμμετεχόντων φοιτητών με τον ιδιαίτερα διαδεδομένο μικροελεγκτή του Arduino.

Το Arduino Workshop for Beginners δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία σε ρομποτική και μοναδική προϋπόθεση είναι λίγη εξοικείωση με προγραμματισμό, ενώ το Arduino Workshop: Intermediate Level απευθύνεται σε άτομα που έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και προηγούμενη επαφή με το Arduino ή με κάποια άλλη πλατφόρμα ρομποτικής(π.χ. raspberry) και θέλουν να εμβαθύνουν στον τομέα της ρομποτικής.

Θα δημιουργηθούν ομάδες των 4 ατόμων που θα δουλέψουν σε ένα project. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι ένα λάπτοπ (ένα λάπτοπ ανά ομάδα είναι αρκετό), στο οποίο θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο το Arduino IDE και όρεξη για δημιουργία!

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το IDE: https://www.arduino.cc/en/Main/Software

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα απονεμηθούν διπλώματα πιστοποίησης παρακολούθησης σε όσους παρευρεθούν και στις τρεις ημέρες του workshop.

Αναλυτικά οι ώρες που θα πραγματοποιηθεί το workshop είναι:
Παρασκευή: 17:00-21:00
Σάββατο: 11:00-15:00
Κυριακή: 11:00-15:00

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
*Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα γίνει επιλογή των συμμετεχόντων.
https://docs.google.com/forms/d/1cgcFYUA8xBB2a0XKJFcLbLYdcOoBRrKgrlqWyCGHR64/viewform?edit_requested=true

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου και θα ενημερωθείτε με email μέσα στις επόμενες μέρες από την λήξη των αιτήσεων για το εάν έχετε επιλεχθεί ή όχι.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και ανακοινώσεις!

poster

Stathis Dimitriadis

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH. Technical Activities Coordinator at IEEE AUTH SB, ex-Web Developer at TEDxUniversityofMacedonia.

Leave a Reply