Διπλωματική: Εμπειρίες και προοπτικές

Πλησιάζει η ώρα να ξεκινήσεις την διπλωματική σου εργασία;📃 Θέλεις να ενημερωθείς περισσότερο για ζητήματα που αφορούν αυτή, όπως η ανάληψη θέματος ή η διαδικασία παρουσίασής της;
Τότε μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στο τελευταίο event που διοργανώνει για αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά το IEEE AUTh Student Branch με τίτλο “Διπλωματική: εμπειρίες και προοπτικές” την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 16:00.
Η εκδήλωση, την οποία οργανώνει φέτος το φοιτητικό μας παράρτημα για πρώτη φορά, στοχεύει στην επίλυση των αποριών των φοιτητών του ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ σχετικά με το θέμα της διπλωματικής εργασίας. Συγκεκριμένα, φοιτητές του τμήματός μας που έχουν περάσει πρόσφατα από το στάδιο αυτό καθώς και διδακτορικοί φοιτητές θα μας περιγράψουν τις δικές τους εμπειρίες από τη συγγραφή της διπλωματικής τους αλλά και τις διαθέσιμες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν αργότερα. Θα ακολουθήσει συζήτηση, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα που μπορεί να έχουν.
Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/kbJBTbbZUHBZCWRE8
Deadline: 11/5 στις 23:59
Shaping the #IEEExp!🎉

Dimitra Kyrgiafini

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH

Leave a Reply