Στις 19, 20 και 21 Απριλίου το φοιτητικό παράρτημα του ΙΕΕΕ του ΑΠΘ πήρε μέρος στο 11ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών – Σφημμυ στη Θεσσαλονίκη!

Συμμετείχαμε στο session των φοιτητικών ομάδων του ΑΠΘ ενημερώνοντας του συμμετέχοντες του συνεδρίου στον χώρο των stands αλλά και στο Αμφιθέατρο Παναγιωτόπουλος της Πολυτεχνικής Σχολής, όπου έγινε η παρουσίαση της ομάδας και των δράσεών μας.

Επιπλέον, δώσαμε δυναμικά το παρόν στο session των workshops του συνεδρίου. Το Machine Learning Study Group της ομάδας μας διοργάνωσε ένα συναρπαστικό workshop με τίτλο “Build your first AI game”, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν δυο παιχνίδια τεχνητής νοημοσύνης, μετατρέποντας το PC τους σε μια έξυπνη μηχανή!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν το workshop, αλλά και όσοι επισκέφτηκαν το stand του IEEE AUTh SB και μας γνώρισαν από κοντά. Αλλά κυρίως, ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή του #sfhmmy11 για την πρόσκληση συμμετοχής στο συνέδριο και την εξαιρετική διοργάνωση και δουλεία που κατέβαλαν τόσους μήνες!

Stay tuned for more!

Shaping the #ieeexp!

Stathis Dimitriadis

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH. Technical Activities Coordinator at IEEE AUTH SB, ex-Web Developer at TEDxUniversityofMacedonia.

Leave a Reply