Πλησιάζει η στιγμή να επιλέξετε τον τομέα της αρεσκείας σας; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις κατευθύνσεις που προσφέρει η σχολή ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για εσάς; Το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του ΑΠΘ με την υποστήριξη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών είναι στο πλευρό σας ώστε να κατευθυνθείτε με σιγουριά στο αντικείμενο που σας ταιριάζει καλύτερα!

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που ισχύουν η καθιερωμένη Παρουσίαση Τομέων θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά την Τετάρτη 3/3 και θα ξεκινήσει στις 10:00.

Η ημερίδα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους τρεις τομείς της σχολής μας: Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών, Ενέργειας και Τηλεπικοινωνιών. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προσφώνηση του προέδρου του τμήματος και τις κατατοπιστικές παρουσιάσεις από τους διευθυντές κάθε τομέα. Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις των διάφορων εργαστηρίων καθώς και “ξενάγηση” σε κάποια από αυτά μέσω ζωντανής μετάδοσης από τους εκπροσώπους τους, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και για ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Η εκδήλωση στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση φοιτητών και φοιτητριών που θα κληθούν να επιλέξουν τομέα το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, οποιοσδήποτε όμως είναι ευπρόσδεκτος να συμμετέχει!

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα έως την Τρίτη 2 Μαρτίου και ώρα 15:00. 

Εγγραφές: https://forms.gle/UUeaqjvBUNfi5ih2A

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και τα εργαστήρια που συμμετέχουν γράφονται παρακάτω!

 

Shaping the #IEEExp

Dimitra Kyrgiafini

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH

Leave a Reply