A Design Thinking Workshop by Deloitte Greece: Creative and innovative practices to co-create human-centered solutions, to solve everyday problems
Είσαι φοιτητής και θέλεις να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα για τη σύγχρονη αγορά εργασίας; Θέλεις να μάθεις πώς να “σκέφτεσαι έξω από το κουτί” ώστε να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά καθημερινά προβλήματα και προκλήσεις στο πλαίσιο της εργασίας σου; Αν ναι, μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στο συγκεκριμένο Design Thinking Workshop!🙂
Το IEEE AUTh Student Branch σε συνεργασία με την Deloitte Greece διοργανώνει την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ώρα 16:00 workshop με θέμα το Design Thinking, ένα από τα πιο πολύτιμα soft skills που χρησιμοποιούν επαγγελματίες από διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής, για την αντιμετώπιση των ανθρωπίνων αναγκών της εποχής.
Το Design Thinking είναι μια δημιουργική διαδικασία που αξιοποιούν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες για την αμφισβήτηση υποθέσεων, τον επαναπροσδιορισμό των προβλημάτων και τη δημιουργία καινοτόμων πρακτικών πάνω σε αυτά. Τη μεθοδολογία του θα μας παρουσιάσει μια ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας Deloitte Greece με στόχο την κατανόηση των γρήγορων αλλαγών στα εργασιακά περιβάλλοντα από τους συμμετέχοντες και την αντιμετώπιση αυτών μέσω ανθρωποκεντρικών λύσεων.
Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/M1SafLtSrpBCPnJbA
📣Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για αυτό το λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα μέχρι την Τρίτη 9 Μαρτίου και ώρα 23:59.
Μην το χάσετε!
Shaping the #IEEExp!

Dimitra Kyrgiafini

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH

Leave a Reply