Technical Interview, ένα απο τα μεγαλύτερα εμπόδια που πρέπει να προσπεράσει ένας επίδοξος προγραμματιστής. Έτσι το IEEE AUTH SB ετοίμασε ένα event που θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις μια στρατηγική για να hackάρεις την διαδικασία αποκομίζοντας παράλληλα χρήσιμες γνώσεις για αλγορίθμους.

Tο Σάββατο 12/5 στις 11:00 στην Αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Πολυτεχνικής Σχολής, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Technical Workshop, με τίτλο Hack the Technical Interview, που οργανώνει το IEEE SB σε συνεργασία με το Major League Hacking!

event poster

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ένα event στο οποίο θα μάθουμε στρατηγικές για καλύτερες επιδόσεις σε τεχνικές συνεντεύξεις και μετά θα εξασκηθούμε σε πλαίσια συνεντεύξεων με αλγοριθμικά προβλήματα για εξοικείωση.

Για να παρακολουθήσετε το workshop χρειάζεστε απλώς ένα laptop με οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού ή ακόμα και μολύβι με χαρτί. Τα παραδείγματα θα παρουσιαστούν σε Python και το απαιτούμενο τεχνικό υπόβαθρο θα είναι σε επίπεδο αρχαρίου.

Η διάρκεια του Workshop υπολογίζεται στην μιάμιση ώρα και θα ακολουθήσουν μερικοί πιο προχωρημένοι αλγόριθμοι για όποιους ενδιαφέρονται να συνεχίσουν!

 

Stathis Dimitriadis

Studying Computer Engineering at ECE, AUTH. Technical Activities Coordinator at IEEE AUTH SB, ex-Web Developer at TEDxUniversityofMacedonia.

Leave a Reply